Temaer

– du, som gerne vil udvikle dig, har gerne et tema vi kan arbejde ud fra

“Jeg er nu blevet klar over, hvilke mønstre fra barndommen, der dominerer mit liv. Og jeg har brug for nogle redskaber til at klare dem,” lyder dit ønske måske.

Når livet virker uden mening

Du fortæller om, at du måske ikke deltager nok i livet. Du kan ikke mærke, hvad du har lyst til. Det er, som om du ikke rigtig ved, hvem du selv er.

Relationer til andre

Du bliver træt og lidt skræmt af at være sammen med mange mennesker. Det er svært at være i en relation. Især den, der handler om kærlighed mellem mand og kvinde.

Dine veninderelationer er ikke dybe nok, og familien kan du ikke bruge til dyb snak. Du savner noget. Måske vil du gerne have børn, men har endnu ikke fundet ham, der skal være faderen. Tiden tikker hele tiden dine dage fremad. Og der mangler stadig noget i dit liv.

Tilknytning

Mange af de problemer, vi som voksne tumler med, kan føres helt tilbage til den oprindelige tilknytning, vi havde til vores omsorgsgivere. Og dét, der er gået skævt i relationen, kan repareres i relationen til andre, både venner og professionelle.

Lær at mærke dig selv

Det vigtigste redskab er at mærke efter i dig selv. At lytte og være opmærksom på, hvad du tænker og hvordan du handler. Iagttage dig selv og afprøve nye veje. Lægge mærke til, hvilke mønstre du gentager gang på gang.

Jeg kan hjælpe dig med at opnå større ro og bedre kontakt til dig selv

Min adresse

Filippavej 9
4180 Sorø
 

Kontakt mig

 

Mailadresse

Mobil  61 66 03 44

Hvis jeg er optaget, når du ringer, så læg en besked - og jeg ringer dig op hurtigst muligt.

 

Kort om mig

Eksamineret organisk krop-psykoterapeut ved Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse.

Biologisk choktraumebehandler fra Skolen for Psykosomatik.