Psykoterapi

– du er midtpunktet …

Jeg arbejder kropsorienteret med relationen mellem os som redskab. Psykoterapien foregår som samtaler suppleret med opmærksomhed på kropsfornemmelser.

Dine behov

Det er altid dig som klient, som definerer, hvad du har brug for og hvordan vi går frem. Udgangspunktet er dine egne oplevelser og følelser.

Jeg støtter

Min opgave er at være fuldt til stede og opmærksom på dig og at støtte dig i processen – jeg skaber et trygt rum fyldt med tillid og varme og med respekt for dine grænser.

Hvordan skal du forholde dig inden terapien?

Du behøver ikke forberede dig til terapimødet. Vi har ingen “dagsorden”. Vi taler om dét, der fylder mest hos dig – her og nu. Jeg vil støtte dig hele vejen i processen med at opdage, værdsætte og bruge dine egne ressourcer og til at blive mere opmærksom på de mønstre, der forhindrer dig i at løse dine problemer selv. Sammen kan vi se på, hvordan du påvirker andre og andre påvirker dig, og vi ser på, hvordan du kan udvide dit repertoire for, hvordan du møder en situation. Du kan lære at blive mere bevidst om egne behov og håndtere job og sociale relationer på en bedre måde.

Individuel psykoterapi

Det kan tage kortere eller længere tid. Måske har du brug for nogle krisesamtaler for at bearbejde pludselige alvorlige hændelser. Eller det kan være en længere kontakt for at få behandlet mere gennemgribende problemer. Det kan også være, at du ønsker en mere almen personlig udvikling. En orienterende og støttende samtale kan være god for dig til at finde ud af, hvad du egentlig vil, og hvilket behov for hjælp og støtte du har.

Terapien foregår på adressen Filippavej 9, 4180 Sorø. 

psykoterapi københavn

Nogle gange sker der ting i ens liv som gør, at man har brug for hjælp og støtte fra udenforstående, for at komme videre

Min adresse

Filippavej 9
4180 Sorø
 

Kontakt mig

 

Mailadresse

Mobil  61 66 03 44

Hvis jeg er optaget, når du ringer, så læg en besked - og jeg ringer dig op hurtigst muligt.

 

Kort om mig

Eksamineret organisk krop-psykoterapeut ved Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse.

Biologisk choktraumebehandler fra Skolen for Psykosomatik.