Udviklingsgruppe for kvinder, som gerne vil udvikle sig personligt

Kom med det, der er
Bring det med, som du er optaget af eller slås med. Måske er du angst og stresset. Eller føler dig deprimeret. Græder uden at vide hvorfor. Er negativ over for dig selv og andre. Har svært ved at omgås familien. Har tankemylder. Svært ved at være dig selv, når du er i kæresteforhold (“kvinder der elsker for meget”-temaet). Eller du er ganske enkelt søgende og vil gerne forstå dig selv bedre?

Måske hører du til dem, der er blevet klar over, at du slæber på en bagage fra en dysfunktionel familie. Men bevidstheden om, at dine reaktionsmønstre stammer derfra, betyder ingen forandring i dit liv. Så hvordan kommer du videre?

 

Gruppelivet
Ved at være i en gruppe af ligesindede vil du opleve at føle dig mindre alene i din situation. Forbavsende mange mennesker slås med de samme problematikker. Gruppelivet giver dig ro, genkendelse og øget selvfølelse.

Vi vil tale om og arbejde med alt det, der dukker op. Jeg vil fortælle om forskellige temaer og redskaber. Der vil være noget for kroppen, som jo er uadskillelig fra sindet: kort meditation, fantasirejser og lette bioenergetiske øvelser.

Kontakt
Kom og prøv at være sammen og opdag dit eget samspil med de andre. Også selv om du måske synes, at det er ubehageligt og har svært ved kontakt. Så er det netop lige noget for dig. Jeg sørger for, at der er tryghed for alle, og at alle bliver set og hørt.

 

 

Udbytte
Du går hjem med øget viden om, hvordan du selv fungerer. Hvorfor du har svært ved at befri dig selv fra dårlige oplevelser med kærlighed og parforhold igen og igen. Du får en øget følelse af ro. Af at være i kontakt med dig selv, med de andre gruppedeltagere og mig. Noget, der fremmer livsglæden. Du vil føle dig friere og få øje på andre og bedre muligheder for at gestalte dit liv. Du får en masse god kontakt med mig og de andre deltagere. Du får mulighed for at udveksle med os og mærke det rare ved at være sammen. Der opstår altid en stemning af, at vi hjælper hinanden. Og der er også plads til gode grin. Flere gruppeforløb er endt med, at deltagerne har opsøgt hinanden i en Facebook-gruppe og stadig ses indimellem. Så et nyt netværk af ligesindede er også en mulighed.

Tovholder
Jeg er gruppelederen, som hjælper med at skabe tryghed i rummet. Den vigtigste forudsætning for, at du kan tale om/arbejde med dine temaer. Og det er ikke mindst vigtigt, hvis du befinder dig bedre i “klassen” end i “frikvarteret”.

 

Det praktiske
Gruppen mødes en hverdagsaften fra kl. 17.00-20.00, ialt 6 gange.

Vi mødes på adressen Ved Bellahøj Syd 20, 1.th., 2700 Brønshøj. Bus 2A eller 5C. Fri parkering.

Forløbet er en samlet pakke, som du køber. Du forpligter dig økonomisk og gruppemoralsk til at deltage i alle møderne. Så du betaler også ved eventuelt afbud. Prisen er kr. 500 pr. aften, og du kan betale fra gang til gang, dele beløbet i rater eller betale det hele på en gang.

Forsamtale
. Eller ring 61 66 03 44 og bestil tid til en halv times gratis forsamtale.

Jeg glæder mig så meget til at gå i gang med et nyt forløb med skønne kvinder i alle aldre