Gruppeterapi

– jeg er støttespilleren, der tager hånd om jeres processer og eventuelle konflikter

Gruppeterapi kan være løsningen for dig, som føler dig alene blandt andre og har svært ved at komme i kontakt. Måske er du blevet mobbet og føler dig udenfor og anderledes. Måske er du bange for nære relationer. Når man i et trygt rum mødes med andre, der har samme problemer som én selv, lærer man af hinanden og man inspirerer hinanden.

At mødes med ligesindede gør at man føler sig bedre tilpas. Emnerne for jeres samtaler opstår spontant, når du fortæller om, hvad du har oplevet og erfaret. De andre støtter dig og deler deres egne tanker om det, du har sagt. Du vil opleve, at du ikke er alene med dine problemer.

Når du får indsigt i dine handlemønstre kan du arbejde med dig selv og din evne til at være i kontakt og kommunikere med andre. Din selvopfattelse og dit selvværd styrkes. Gruppeterapi foregår i grupper på 4-6 personer efter en orienterende samtale.

Grupperne har forskellige temaer. Det kan for eksempel handle om at være kvinde, om stress, selvværd, depression, mobning eller personlig udvikling. Gruppeterapien foregår på adressen Ved Bellahøj Syd 20, 1.th., 2700 Brønshøj i København. Der er fri parkering i området.

Min adresse

Filippavej 9
4180 Sorø
 

Kontakt mig

 

Mailadresse

Mobil  61 66 03 44

Hvis jeg er optaget, når du ringer, så læg en besked - og jeg ringer dig op hurtigst muligt.

 

Kort om mig

Eksamineret organisk krop-psykoterapeut ved Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse.

Biologisk choktraumebehandler fra Skolen for Psykosomatik.