Er du sommertrist? Omkring dig summer den danske sommer. Mange mennesker bliver glade. Men andre bliver triste.

Pludselig bliver der mere plads i bus og tog og trafikken stilner af. Køen i butikken er svundet ind. Fjernsynet viser masser af sport. Alt er stivnet i et statisk vacuum af ingenting. Sommerferien er i gang.

Ferietid.

Nogen, du kender, elsker, når der bliver fred omkring dem og de kan sætte tempoet ned i juli og august.

Men du føler det smerteligt hvert år, når stilheden sætter ind. Når familierne tager afsted og er lykkelige på deres ferier. Så kan du mærke det store Intet, kedsomheden og ensomheden plage. Især hvis vejret viser solskin. Du sætter dit sædvanlige ansigt på, når du er sammen med andre og går på gaden. Men indeni føler du, at det krakelerer, og du glæder dig, til livet begynder igen.

Selv om du måske er på ferie selv, udebliver lykkefølelsen måske, eller det er svært at være sammen med familien under frie feriebetingelser.

Terapiformer

Når katalogerne til aftenskolen vælter ind ad døren, kan du kigge fremad.

Kender du det? Måske kunne du have brug for en sommer-livline, mens det står på?

Kom til mig i Den Grønne Dal på Frederiksberg/Vanløse. Jeg har været der selv engang og kan hjælpe dig ved at tale om det, mærke følelserne, som knytter sig til den triste sommerstemning. Det kan give dig en lettelse og mere glæde, også når industriferien gør tilværelsen tom og tydelig.

, eller grib mobilen og ring 61 66 03 44.