Om Alice Persson – organisk psykoterapeut 

Jeg er uddannet organisk psykoterapeut, krops- og gestaltterapeut, fra det evaluerede institut DIPU – Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse. Under uddannelsen arbejdede jeg blandt andet med grounding, kontakt, gruppeproces, par- og relationsterapi, seksualitet, psykodrama, kreativitet, sorg og krise og afhængighed.

Jeg er også uddannet Choktraumeterapeut fra Skolen for psykosomatik.Herudover har jeg taget et kursusforløb i Analytisk Psykoterapi godkendt af Junginstitutet.

Lærere og teoretikere, som har dannet grundlag for min uddannelse til organisk psykoterapeut, er blandt andre Malcolm Brown, Alexander Lowen, Fritz Perls, David Boadella, Alice Miller og Peter Levine.

Psykoterapeuten i mig og min personlige side er også inspireret af forfatteren og psykiateren Irvin D. Yalom og eksistentialismen. Viden om, at de problemer, vi mennesker støder på, i sidste instans hænger sammen med de fire grundvilkår for vores liv: døden, meningsløsheden, aleneheden og friheden. Vi sejler i den samme eksistentialistiske båd og er dog forskellige.

Derfor har hvert menneske brug for sin egen skræddersyede psykoterapi. Hertil er en organisk psykoterapeut et godt valg. Nogle behøver at arbejde med kroppen, andre med udviklingen af bevidstheden på et tankemæssigt plan. Måske kan du bedst være i terapi, når du går en “walk-and-talk” sammen med psykoterapeuten. Eller du har brug for at udtrykke dig via tegning, skrivning eller stemmen, mens du bliver støttet af mig som psykoterapeut.

Etik

Som psykoterapeut er jeg konstant i berøring med menneskers meget følsomme sider. Derfor arbejder jeg under et sæt af høje etiske regler i mit virke for at fremme mine klienters personlige og psykiske udvikling. Jeg har tavshedspligt, og jeg holder mig i overensstemmelse med Dansk Psykoterapeutforenings regler fagligt ajour gennem egenterapi, supervision og deltagelse i faglige kurser.

alice persson

Jeg er medlem af

psykoterapeut københavn

 

 

Min adresse

Filippavej 9
4180 Sorø
 

Kontakt mig

 

Mailadresse

Mobil  61 66 03 44

Hvis jeg er optaget, når du ringer, så læg en besked - og jeg ringer dig op hurtigst muligt.

 

Kort om mig

Eksamineret organisk krop-psykoterapeut ved Dansk Institut for Psykoterapi og Uddannelse.

Biologisk choktraumebehandler fra Skolen for Psykosomatik.