Kreativitet. Alle, også du, evner at være kreative.

Det er vigtigt at gå efter, hvad du har LYST til.

Hvis du altså kan mærke det.

Jeg kan hjælpe dig med at komme igennem til din autentiske lyst.

Vil du afprøve dig selv? Længes du efter at opleve en passion, som kan frigøre dig fra gamle mønstre? Så er det måske noget for dig at deltage i en maledag hos mig.

Begynd med begyndelsen.

Jeg støtter dig.

Sving penslen og bliv frustreret.

Jeg støtter dig.

For jeg har selv været der.

Da jeg skrev “Den gule hest” var jeg i begyndelsen af min proces.

Den gule hest

Min historie

Kreativitet var for mig engang ikke-eksisterende. I mange år var jeg rodløs og følte mig ikke hjemme, hverken i mig selv eller i mit hjem. Det var altid en overvindelse at komme hjem og kigge op mod de mørke ruder og drømme om, at der ventede én på mig deroppe, på 3. sal. Men jeg måtte selv op og tænde lys og skabe mit liv. Og det var rigtig svært i mange år.

I dag er mit hjem det sted, hvor jeg ER. Hvor jeg går ud fra mig selv. Jeg tænker ikke over, at jeg selv skal tænde lyset. Det er mig endog en glæde at tænde lyset i mit eget hjem.

Mit hjem er både mit hjem i mig selv – jeg ved, hvem jeg er og hvad jeg har lyst til og hvad jeg vil være med til – og mit fysiske hjem, som er omgivet af malerier overalt.

Mit indre barn har fundet sit hjem i mig.

Hvad er psykoterapi Indre ro

Før troede jeg ikke, at jeg kunne male. Jeg sagde til mig selv: ‘Det er ikke noget for mig.’ Og jeg pegede fingre ad andre og sagde: ‘De maler da ikke særlig godt. Men de udstiller sig selv.’

I dag er jeg psykoterapeut – det var min vej til at træffe mig selv, som jeg er – og møder mennesker i min praksis, som har det på samme måde, som jeg har beskrevet her. De føler sig ikke hjemme i sig selv. Når jeg foreslår kreativitet som et middel til at gå ind og møde sig selv, siger de ofte: Det evner jeg ikke. Men – som nævnt – alle har kreativiteten i sig. Du skal bare finde ud af, præcis hvad det er, du bliver bidt af.

Med kreativ hilsen
Alice (i Eventyrland)